Menu

Accountmanager Zakelijke Markt

 

 

Accountmanager Zakelijke markt

 

 

Voor onze merken Renault, Dacia en Nissan zijn wij op zoek naar een klantgerichte, professionele gesprekspartner voor de verkoop van personenauto’s en bedrijfswagens, ofwel een: Accountmanager Zakelijke Markt.
In deze functie ben je ambassadeur van Bochane. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van onze zakelijke relaties, waarbij je je tot doel stelt dé mobiliteitsadviseur voor hen te zijn met oplossingen op maat.

 

Daarnaast verwachten wij van je dat je door middel van een actieve, creatieve en gestructureerde marktbewerking, waarin je door zowel Bochane als door de importeur wordt ondersteund, acquisitieactiviteiten ontplooit. Hierbij onderzoek je de behoeften van deze klanten, adviseert hen op het brede vlak van mobiliteit en weet hen blijvend te binden aan Bochane. Van de Accountmanager Zakelijke Markt wordt verwacht dat hij een salesplan opstelt van zijn verzorgingsgebied over de wijze waarop hij invulling wil geven aan de doelstellingen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een uiterst gemotiveerde man/vrouw met minimaal 3 jaar buitendienstervaring in de business-to-business. Je hebt aantoonbaar succes in het werven van 'new-business' en kan ons overtuigen dat je gaat ‘scoren’ in de zakelijke markt middels jouw aanpak, inzet en doorzettingsvermogen. Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau en heeft een goede beheersing van de Nederlandse taal.

De Accountmanager Zakelijke Markt:

·         Heeft ervaring in de autobranche (is een pré);
·         is creatief denkend, klant- en servicegericht;
·         is oplossingsgericht en maakt duidelijke afspraken;
·         signaleert en benut kansen;
·         is resultaatgericht en werkt planmatig;
·         heeft goede kennis van het Microsoft Office pakket;
·         is verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële doelstellingen;
·         is het liefst woonachtig in het werkgebied;
·         beschikt over minimaal rijbewijs B.

Wat bieden wij?

·         Een plezierige werkomgeving waar verantwoordelijkheid, afwisselend werk en de mogelijkheid voor verdere ontwikkeling voorop staan;
·         Een functie waarin je met alle Business Units van de Bochane Groep samenwerkt: Autobedrijven, Bochane Lease, Bochane Autoverhuur, Bochane Autoschad;
·         Deelname aan Dealer Fleetsales Programma met uitgebreide training en coaching;
·         Een auto van de zaak, mobiele telefoon en laptop;
·         Prima salaris & secundaire arbeidsvoorwaarden, aangevuld met vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
·         Een uitdagende baan bij één van de grootste autodealers van Nederland.

 

 

 

 

Extra informatie vacature

Contactpersoon vacature